Image

Fabrika,
nameštaja "Metallux" osnovana je 2006. godine, kao samostalna radionica za proizvodnju i prodaju metalnog nameštaja.
Početkom 2010 godine radionica prerasta i specijalizuje se za proizvodnju stilskih garnitura i klub fotelja u koži, ekokoži i mebl štofu.

U našem proizvodnom pogonu se nalazi širok izbog garnitura za dnevni boravak (garnitura Atlantic, garnitura Office Grande, garnitura TDF Laguna), fotelje za opremanje kafica, suncobrani, baštenske garniture, sklopive garniture, stolice, trpezarijske garniture i još mnogo toga. Naš nameštaj je savremeno dizajniran i najkvalitetnije površinski obrađeni.
Pored standardnih dimenzija garnitura možemo Vam, u vrlo kratkom roku, isporučiti i proizvode u dimenzijama
prema vašim potrebama.

Naš tim čine izuzetno obučeni radnici koji učestvuju u proizvodnji nameštaja, prolazeći kroz niz faza i na kraju kroz strogu kontrolu kvaliteta koja se vrši na Šumarskom fakultetu u Beogradu.
Ozbiljnost naše firme se ogleda u izuzetno velikom broju zadovoljnih kupaca i minimalnom roku isporuke što nam omogućuje naše stanje na zalihama.

Cilj kome neprestano težimo je stalno usavršavanje zaposlenih, modernizacija opreme i proizvodnje, kao i izuzetan kvalitet završnog proizvoda.

Naše odlike su:
- Izuzetan kvalitet proizvoda
- Minimalan rok isporuke
- Velike količine na stanju
Sve informacije možete dobiti putem brojeva telefona 064/24-86-870, 064/021-36-92, 012/327-402 ili nas posetiti na adresi Pankovo bb, Petrovac na Mlavi.
Takođe možete nas kontaktirati i putem kontakt forme koja se nalazi na sajtu u delu KONTAKT, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Slika potpisa